Oficjalne forum Servera OldTEAM
Ponadto będziecie mogli brać udział w konkursach, lub też składać podania na administratora/moderatora.
Możecie brać też udział w dyskusji na temat nowych rozwiązań które mają zostać wprowadzone na server bądź forum.
Polecam też wszystkim zainteresowanym HydePark w którym będziecie mogli dowiedzieć się dużo wartościowych rzeczy, lub też po prostu pogadać.

Krótki opis przedstawiający moją osobę ; )
R: Może krótko opiszesz samego siebie?
D:Hmm ciężko będzie ale mogę spróbować . Interesuje się sportem (koszykówką,siatkówką), motoryzacją oraz nowymi zdobyczami technologicznymi. Ponadto zawsze interesowałem się rzeczami owianymi pewną tajemnicą. Choćby wszechświatem. No i oczywiście dziewczynami, w pierwszej kolejności. <śmiech>
R: Gdzie mieszkasz
D: Na wiosce gdzie psy dup*mi szczekają
R: Jaką muzyką się interesujesz?
D: Jeśli chodzi o muzykę to właściwie interesuje się każdym gatunkiem. Lubię rocka, pop, electronic'a, metal i wiele innych. Ogólnie wszystko po trochu.
R: Ulubiona książka?
D: Jeśli chodzi o książkę to na pewno autorstwa Sapkowskiego. Podobała mi się też książka Hobbit autorstwa Tolkiena.
R: A ulubiony Film?
D: Star Wars oraz Władca pierścieni. Trudno określić który bardziej mi się podoba.
R: W jakie gry aktualnie grasz?
D: Prócz cs'a, gram w w2 oraz Ac Revelations
R: Jakie jest Twoje motto życiowe?
D: Nie siłą, lecz śmiałością zdobywaj
R: Czym się aktualnie zajmujesz?
D: Próbuję projektować, zajmować się grafiką komputerową. Posiadam też konto na youtube: ChiselHLTV
To by było na tyle. Myślę że wyczerpałem temat o sobie xd